Spek de kas van Soli Deo Gloria Heerde!

Bij PLUS Van den Hoven-Heerde kun je ‘Spaar je club gezond’ sponsorpunten sparen!

Hoe werkt het?

🎺 Van maandag 6 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten.

🥁 Kras de code van je voucher open en scan de QR-code met je mobiele telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten

🎷 Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor onze vereniging!

Help je ons mee? Je sponsorpunten deponeren in de bus in de Plus kan ook!

Nieuw seizoen blokfluitlessen

Dit zijn Mirjam, Sarah, Sara, Elsje, Maud en Ise-Lynn. Als afsluiting van het eerste lesjaar van de blokfluitlessen bij de christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria maakten ze de laatste keer muziek in de schuur bij juf Aliet omdat het geen mooi weer was. Het was wél gezellig. Op donderdag 9 september start het tweede lesjaar in De Heerd. Ben je 7 jaar en wil je ook graag blokfluit leren spelen? Neem dan contact op met Aliet van der Maten, tel. 0578-693439.

Nieuw muzikaal seizoen Soli Deo Gloria Heerde

Na de zomerstop zullen het A-orkest, het opleidingsorkest en de blokfluitgroep van christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria Heerde vanaf maandag 30 augustus de repetities hervatten. Het A-orkest repeteert iedere maandagavond van 19:45 uur tot 21:45 uur en het opleidingsorkest van 18:30 uur tot 19:30 uur. Vanaf donderdagmiddag 9 september starten de blokfluitlessen. De vereniging ziet ernaar uit om weer concerten te mogen geven. Wil je je oude hobby weer oppakken of wil je kennismaken met deze gezellige vereniging en de verschillende instrumenten? Informeer dan naar de mogelijkheden en naar de muzieklessen door een e-mail te sturen naar info@sdgheerde.nl.

Geslaagd buitenconcert van Soli Deo Gloria Heerde

Op maandagavond 14 juli heeft Soli Deo Gloria Heerde het seizoen afgesloten met een buitenconcert. Dit was het eerste optreden na 1,5 jaar van het A-orkest, onder leiding van Marten van der Wal. Het opleidingsorkest van Soli Deo Gloria Heerde heeft voorafgaande aan het optreden van het A-orkest van zich laten horen tijdens het buitenconcert. De jonge leden, onder leiding van Niels Lammers, hadden een mooi programma ingestudeerd.  Lees verder Geslaagd buitenconcert van Soli Deo Gloria Heerde

Abel geslaagd voor A-diploma trompet!

Abel Hartgers heeft met maar liefst 50 punten en een 9,9 voor theorie op 1 mei zijn A-diploma trompet gehaald. Abel heeft ongeveer 3 jaar les van Marcel van der Wulp van Cultuurplein Noord-Veluwe en hij speelt bij het opleidingsorkest van Soli Deo Gloria. Wilt uw zoon of dochter ook kennismaken met muziek en het samen spelen? Informeer dan naar de muzieklessen en de vereniging door een e-mail te sturen naar info@sdgheerde.nl.

Compostactie 2021

Er zit meer “muziek” in uw tuin!
Christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Heerde houdt ook dit voorjaar weer een compost- en potgrondactie. Door het coronavirus is de actie later dan u van ons gewend bent en zullen wij dit jaar niet langs de deur rondgaan met bestelformulieren. Ook kunnen onze concerten helaas niet doorgaan, maar hopelijk zijn optredens snel weer mogelijk. De opbrengst van de compost- en potgrondactie is bestemd voor de opleiding van de jeugd en de aanschaf van nieuwe instrumenten. Dit jaar kunt u online bestellen en betalen!

Lees verder Compostactie 2021

Geslaagd voor blokfluitdiploma!

Isa Rosman en Mirthe Blok hebben hun blokfluitdiploma gehaald. Inmiddels hebben zij allebei een cornet opgehaald. In september beginnen we weer met nieuwe blokfluitlessen. Wilt uw zoon of dochter ook kennismaken met muziek en het samen spelen? Informeer dan naar de blokfluitlessen of informatie over muzieklessen en de vereniging door een mailtje te sturen naar info@sdgheerde.nl

nieuws