Geslaagd D-examenconcert bugel

Afgelopen vrijdag 1 december was het zover. Mariëlle Mijnheer heeft haar D-examen afgelegd op de bugel. Het examenconcert vond plaats in de Ontmoetingskerk in Heerde en werd beluisterd door een groot aantal enthousiaste bezoekers. Ze speelde een aantal stukken samen met fanfareorkest Soli Deo Gloria Heerde o.l.v. dirigent Marten van der Wal en een duet voor twee bugels samen met haar docente Joanne van Loo, op de vleugel begeleid door Jaap Zwart.
Het was voor Mariëlle een spannende, maar ook heel bijzondere avond. D-examen is het hoogste examen op amateurniveau en dat vraagt om een intensieve voorbereiding. Nadat de jury zich had teruggetrokken voor overleg, begon het wachten op de uitslag. Het resultaat mocht er zijn, want ze is fantastisch geslaagd en beloond met een 8,5 waarbij de prachtige toon en de muzikale agogische kwaliteiten speciaal werden benoemd. Het orkest van Soli Deo Gloria is supertrots op haar bugeliste!