Op 15 januari 2024 is het 90 jaar geleden dat christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria Heerde is opgericht. De jubileumcommissie heeft diverse activiteiten voorbereid. Het jubileumjaar start op maandagavond 15 januari met een feestelijke avond voor de leden. Op zaterdagavond 23 maart 2024 staat het jubileumvoorjaarsconcert gepland met als thema ‘Soli viert feest!’
Op zaterdag 22 juni gaat het A-orkest naar het Duitse eiland Borkum waar zij zal deelnemen aan een muziekfestival.
Het jubileumjaar wordt feestelijk afgesloten met een groots concert op zaterdagavond 23 november 2024. Blijf deze website volgen voor aanvullende informatie over de festiviteiten.
Soli Deo Gloria is voor dit jubileumjaar op zoek naar oud-leden. Vanaf januari mogen oud-leden namelijk in heel 2024 gratis meespelen. Heeft u vroeger bij Soli Deo Gloria gespeeld en wilt u graag mee doen? Dan bent u van harte welkom. Ook als u maar één van de concerten kunnen meedoen, bent u van harte welkom. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@sdgheerde.nl.
 
Tijdens het jubileumvoorjaarsconcert zal het A-orkest de mooiste stukken spelen die in het verleden gespeeld zijn door Soli Deo Gloria. Uiteindelijk zijn de meeste favoriete stukken gekozen en deze stukken zullen gespeeld worden tijdens het jubileumvoorjaarsconcert.
 
In de afgelopen 90 jaar zijn er heel veel gebeurtenissen gepasseerd. Deze 90 jaren zullen gebundeld worden tot een Soli-magazine met verhalen en foto’s van Soli Deo Gloria. Heeft u een foto of een verhaal dat zeker niet mag missen in het Soli-magazine? Stuur dat dan naar communicatie@sdgheerde.nl. Als u oude foto’s instuurt, vermeld dan zo nauwkeurig mogelijk de informatie (datum en jaartal, locatie, personen die op de foto staan).

jubileumjaar-2024