Jubileumconcert Soli Deo Gloria 90-jaar

Op zaterdagavond 23 maart geeft christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria weer het jaarlijkse voorjaarsconcert. Dit jaar is dat niet zomaar een voorjaarsconcert, maar een jubileumconcert.
Op 15 januari bestond Soli Deo Gloria 90 jaar. Al maanden wordt er door alle leden hard gewerkt om een prachtig concert te geven.
 
De blokfluitgroep geeft voor het eerst een concert in de theaterzaal van De Heerd in Heerde. Ook de jeugdleden van het opleidingsorkest hebben goed geoefend. Aan het begin en het einde van de avond zal het A-orkest u muzikaal verrassen.
Het kan maar zo zijn dat u een muziekstuk hoort dat al eerder is gespeeld, want tijdens de avond worden de favoriete werken van de afgelopen 90 jaar gespeeld. Daarnaast is de aankleding ook weer tot in de finesses geregeld.
 
Kortom: een avond die u niet wilt missen. Het jubileumconcert start om 19:30 uur. Er is dit jaar geen pauze en het concert zal ook iets korter duren dan u gewend bent, maar in plaats daarvan is er na afloop een feestavond.
De toegang voor volwassenen bedraagt 5 euro en jeugd tot en met 18 jaar heeft gratis toegang.
 
Onze trouwe donateurs, Supporters en Sponsoren hebben gratis toegang.