Nieuwe trombones voor Soli Deo Gloria

Het instrumentarium van onze vereniging is weer verbeterd dankzij bijdragen van het Cultuurfonds Gelderland, het Feteris Oosterbaanfonds en de Supportersvereniging.

Drie trombonisten van het A-orkest hebben een nieuw instrument mogen ontvangen. Door de aanschaf van nieuwe instrumenten kan het orkest nog meer groeien en dat komt goed van pas tijdens het jubileumjaar. Soli Deo Gloria is dankbaar voor de bijdrage en hoopt dit jubileumjaar weer mooie muzikale doelen te behalen. Voor de aankoop van de instrumenten heeft het Cultuurfonds Gelderland een bijdrage van 6.500 euro beschikbaar gesteld en het Feteris Oosterbaanfonds een bijdrage van 2.000 euro. Ook de Supportersvereniging heeft een bedrag van 3.000 euro bijgedragen voor deze nieuwe instrumenten.

Jan van der Maten heeft een bos bloemen ontvangen van de vereniging want hij heeft meer dan 50 jaar zorg gedragen voor het instrumentarium. Hij heeft de zorg voor de instrumenten nu over gedragen aan René van Norel.