Gezocht!

Gezocht! Oud-leden, oude foto’s en verhalen en favoriete muziekstukken! Helpt u mee?

Het duurt nog even maar op 15 januari 2024 is het 90 jaar geleden dat christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria Heerde is opgericht. De jubileumcommissie is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen. Het jubileumjaar zal op maandagavond 15 januari zelf feestelijk worden gestart. Op zaterdagavond 23 maart 2024 staat het jubileumvoorjaarsconcert gepland met als thema Soli viert feest! In juni gaat het A-orkest naar het Duitse eiland Borkum waar zij zal deelnemen aan een muziekfestival. Het jubileumjaar wordt feestelijk afgesloten met een groots concert op zaterdagavond 23 november 2024. Meer informatie over de festiviteiten volgt later.
Soli Deo Gloria is voor dit jubileumjaar op zoek naar oud-leden. Vanaf januari mogen oud-leden namelijk in heel 2024 gratis meespelen. Heeft u vroeger bij Soli Deo Gloria gespeeld en wilt u graag mee doen? Dan bent u van harte welkom. Ook als u maar één van de concerten kunnen meedoen, bent u van harte welkom. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@sdgheerde.nl.
Tijdens het jubileumvoorjaarsconcert zal het A-orkest de mooiste stukken spelen die in het verleden gespeeld zijn door Soli Deo Gloria. Daarom willen we u als gemeente van Heerde ook graag mee laten denken. Stuur uw favoriete muziekstuk in naar communicatie@sdgheerde.nl. Uiteindelijk worden de meeste favoriete stukken gekozen en deze stukken zullen gespeeld worden tijdens het jubileumvoorjaarsconcert.
In de afgelopen 90 jaar zijn er heel veel dingen gebeurd. Deze 90 jaren zullen gebundeld worden tot een Solimagazine met verhalen en foto’s van Soli Deo Gloria. Heeft u een foto of een verhaal dat zeker niet mag missen in het Solimagazine? Stuur dat dan naar communicatie@sdgheerde.nl. Als u oude foto’s instuurt, vermeld dan zo nauwkeurig mogelijk de informatie (datum en jaartal, locatie, personen die op de foto staan).