Meld je aan voor vijf gratis muzieklessen!

Lijkt het jou leuk om samen met nog meer jonge muzikanten muziek te maken?

Dat kan!

Vanaf september start ons nieuwe seizoen en daarom hebben wij een actie om kennis te maken met de muziekvereniging. Meld je voor 1 september aan voor muzieklessen of blokfluitlessen en volg vijf lessen GRATIS!

Blokfluitles

Voor jonge kinderen die nog geen groot blaasinstrument kunnen bespelen, maar al wel graag muziek willen maken hebben wij een blokfluitgroep. De blokfluitlessen worden gegeven door Aliet van der Maten. Als je dan blokfluit kunt spelen, kun je al heel veel noten lezen en ben je gewend om samen muziek te maken.

Muziekles en opleidingsorkest

De muzieklessen worden gegeven door de docenten van het Cultuurplein. Je kunt kiezen uit een fanfare-instrument: cornet, bugel, trompet, saxofoon, hoorn, trombone, bariton of slagwerk.
Als je een poosje muziekles hebt gehad, mag je spelen in het opleidingsorkest. Daar spelen nog meer jonge muzikanten.
Het opleidingsorkest staat onder leiding van Niels Lammers. Bij het opleidingsorkest leer je hoe het is om in een fanfare-orkest te spelen en treed je een paar keer per jaar op, zoals tijdens het voorjaarsconcert.

Meld je aan voor de gratis lessen door een e-mail te sturen naar info@sdgheerde.nl of voor blokfluitlessen te bellen met Aliet: 0578-693439.

Uiteraard zijn (oud-)muzikanten ook van harte welkom dus kom gerust een keer luisteren bij een repetitie van het A-orkest. Die vindt plaats op maandagavond vanaf 19:45 uur in MFA De Heerd.

kinderen spelen instrumenten