Compostactie 2021

Er zit meer “muziek” in uw tuin!
Christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Heerde houdt ook dit voorjaar weer een compost- en potgrondactie. Door het coronavirus is de actie later dan u van ons gewend bent en zullen wij dit jaar niet langs de deur rondgaan met bestelformulieren. Ook kunnen onze concerten helaas niet doorgaan, maar hopelijk zijn optredens snel weer mogelijk. De opbrengst van de compost- en potgrondactie is bestemd voor de opleiding van de jeugd en de aanschaf van nieuwe instrumenten. Dit jaar kunt u online bestellen en betalen!

Het assortiment bestaat uit:

• Potgrond – de potgrond wordt geleverd in zakken van 20 liter en kost €3,50 per zak.
• Tuinturf – de tuinturf is bestemd voor bijvoorbeeld heidetuin, azalea’s en rododendrons De tuinturf wordt in zakken van 40 liter geleverd voor €6,00 per zak.
• Vivimus Humplus – Vivimus Humplus is een hoogwaardig bodemverbeterend middel en wordt in zakken van 40 liter geleverd voor €8,50 per zak. Deze bodemverbeteraar is zeer geschikt voor het aan- en verplanten van bomen, struiken, heesters, rozen, gazon en éénjarige planten.
• Koemest kruimel – Koemest kruimel wordt in zakken van 10 kilo geleverd. Deze meststof is 100% natuurlijk, stofvrij en verhoogt sterk het humusgehalte van de bodem. Daarom is koemest kruimel goed bruikbaar voor bijvoorbeeld uw gazon, groentetuin en bloemperken. Koemest kruimel kost €9,00 per zak.

Om zo weinig mogelijk contactmoment te hebben, hopen we dat u online wilt bestellen en betalen, maar telefonisch bestellen is uiteraard ook nog mogelijk. Dit kan door contact op te nemen met René: 06-53579829.
Alle bestellingen in Heerde/Wapenveld worden halverwege maart gratis bij u thuisbezorgd!

Met een bestelling investeert u in uw tuin én steunt u de vereniging!
Bestel NU via de website: www.compostactieheerde.nl