Fanfare promotieavond

Soli Deo Gloria zoekt muzikaal talent!

Christelijk Muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Heerde is op zoek naar enthousiaste nieuwe leden voor zowel het orkest als de Malletband. SDG is een hele leuke gezellige muziekvereniging waarin samen muziek maken centraal staat. De muziekvereniging bestaat onder andere uit een Malletband waar niet alleen op trommels gespeeld wordt maar ook op diverse andere melodische slagwerkinstrumenten zoals een xylofoon of marimba. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om een blaasinstrument te bespelen, dit kan bij het A- of het opleidingsorkest. SDG wil niet alleen jonge, beginnende muzikanten een kans geven maar ook oudere of gevorderde muzikanten zijn welkom.
Ben je nog te jong om een instrument te bespelen, maar wil je wel graag muziek maken? Bij SDG kun je blokfluit leren spelen. Zo leer je noten lezen en is het later gemakkelijker om een ander instrument te bespelen.
Heb jij altijd al een instrument willen bespelen of heb jij dat in het verleden al eens gedaan en zou je deze hobby weer op willen pakken? De mensen van SDG willen je ‘graag een duwtje in de rug geven’ door kennis met hen te laten maken tijdens de fanfare promotieavond op woensdag 22 mei a.s. om 19.00 uur in de Heerd in Heerde. Diverse onderdelen van de vereniging verzorgen een kort optreden, zodat je een indruk krijgt van Soli Deo Gloria. Na de optredens, rond 19.45 uur, is er de gelegenheid om vragen te stellen of eventueel een instrument uit te proberen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ard van der Maten, telefoonnummer 0578-692152

 

Geef een reactie