Geslaagd Pepernoten en Sneeuwballenconcert SDG

Op vrijdag 30 november hebben de malletband, het opleidingsorkest en de blokfluitgroep van chr. muziekvereniging Soli Deo Gloria een gezamenlijk concert gegeven in de foyer van De Heerd. De malletband opende de avond met toepasselijke sinterklaasdeuntjes. De dirigent was helaas verhinder maar gelukkig was drumpiet bereidt gevonden om deze taak over te nemen. Met een spetterend eindstuk in het donker met glow in the dark drumstokken werd het optreden van de malletband afgesloten. Onder het genot van een kopje koffie of limonade kon het publiek vervolgens genieten van de blokfluitgroep onder leiding van Aliet van der Maten. De leerlingen van de blokfluitgroep hadden ook een paar sinterklaasnummer ingestudeerd. Als laatste trad het opleidingsorkest op onder leiding van Niels Lammers.  Deze jonge muzikanten hadden een gevarieerd programma ingestudeerd. Tijdens de optredens liepen er pieten rond die iedereen voorzag van lekkers en voor de jongste bezoekers was er zelfs een cadeautje. Al met al een zeer geslaagd concert van deze 3 onderdelen van SDG.