Een geweldige avond: Soli Deo Gloria in De Heerd

Zaterdag 19 maart, presenteerde muziekvereniging SDG zich tijdens het jaarlijks terugkerende voorjaarsconcert. De theaterzaal in De Heerd was goed gevuld met een enthousiast publiek. Een avond voor jong en oud.

De malletband startte de avond. Zowel ritmisch als melodisch verrasten zij het publiek. Fill-in, de beginnende drummers van SDG, maakten georganiseerde “herrie”. Beide groepen staan onder leiding van Gerko van Olst.

Het was mooi om te zien hoe de leerlingen van de blokfluitgroep onder leiding van juf Aliet, ontspannen op het podium stonden. Bekende klanken voor de jeugd klonken door de zaal, “Frozen”, gespeeld door het opleidingsorkest.

Het a-orkest sloot de avond af. Indrukwekkend was het werk “Noah’s Ark”, orkest in combinatie met een voice-over. Zowel het opleidingsorkest en a-orkest stonden onder leiding van Marten van der Wal.

Tijdens de avond was er speciale aandacht voor de supportersvereniging: Maar liefst 40 jaar zet deze vereniging zich al in voor de muziekvereniging!

Een drietal leden, Sybo Talsma, Jolanda Heirbaut en Ard van der Maten, werden gehuldigd vanwege 25 jaar lidmaatschap. Het was een zeer gevarieerde avond, waar zeer tevreden op terug gekeken mag worden!

Geef een reactie