Intern solistenconcours groot succes

nieuws_25februari

Maandag 16 februari 2015 heeft er in de Ontmoetingskerk te Heerde een intern solistenconcours plaats gevonden.  Er deden 14 deelnemers mee. 8 deelnemers traden solistisch op, met of zonder piano begeleiding. En 18 deelnemers traden op als duo of in een ensemble. De avond werd aan elkaar gepraat door Ard van der Maten. De optredens werden beoordeeld door Harry Hollander, ere dirigent van de vereniging. Gerrit IJzerman heeft de winnaarsbekers gefinancierd, daarom werd de wisselbeker ‘De Gerrit IJzerman wisselbeker’ genoemd.  De winnaars waren deze avond;  Antje Rozendal op hoorn, Lydia van Apeldoorn en Angela Grolleman op saxofoon. De Gerrit IJzerman Wisselbeker ging naar bassectie , Ard van der Maten, Evert Rozendal, Gesinus Logtenberg en André van den Steenhoven.  We hopen over een aantal jaar weer een solistenconcours te organiseren. Dan hopen we dat er ook jongere leden, zoals van het opleidingsorkest deelnemen. En dan willen we ook de malletband erbij betrekken.