Kinderen maken kennis met de fanfare

Soli Deo Gloria onder leiding van Marten van der Wal heeft twee interactieve lessen verzorgd waarin kinderen kennis maakten met het soort muziek dat een fanfare maakt. Op donderdagmiddag 7 april waren de kinderen aanwezig in de Rabozaal in de Heerd. Dit werd georganiseerd in het kader van de nationale kindermuziekweek die plaatsvond tussen 1 en 10 april. De middag werd gehouden voor de kinderen van groep 4, 5 en 6 van het Talent, Wereldwijs en het Kristal. Ze kregen uitleg over verschillende soorten instrumenten en een aantal kinderen mocht ook uitproberen en meedoen. De middag werd afgesloten met het lied dat speciaal gemaakt is voor de kindermuziekweek: ik en jij. De kinderen hadden al goed geoefend op school waardoor ze uit volle borst mee konden zingen. Het was een zeer geslaagde middag!
Is uw kind geïnteresseerd in muzieklessen en zou uw kind graag met de andere kinderen van onze blokfluitgroep of opleidingsorkest willen spelen? Stuur dan een e-mail naar info@sdgheerde.nl voor meer informatie!