Promotieavond en Heerdelijk Festival

Wat was het een feestje afgelopen donderdagavond in de gymzaal van Dorpshuis de Heerd. Een heel aantal kinderen was met hun ouders naar De Heerd gekomen voor de promotieavond. Allereerst heeft juf Aliet samen met de blokfluitgroep 5 liedjes voor ons gespeeld. Dat was erg mooi! Ze hebben zelfs een liedje gespeeld dat nog maar net die middag aangeleerd was.

Promotieavond in MFA De Heerd

Hierna hebben de kinderen een groot deel van de instrumenten kunnen beluisteren. Toen was het tijd voor het opleidingsorkest. Zij speelden voor ons At the fair en Pirates of the Caribbean. Tot slot was het tijd dat de kinderen alle instrumenten konden proberen. Het was erg leuke avond!Als kinderen zich aanmelden krijgen zij 5 gratis proeflessen. Zo kun je ontdekken of het een instrument is dat je graag zou willen bespelen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@sdgheerde.nl. Kon uw zoon of dochter niet aanwezig zijn? Dan kan uw kind ook de gratis proeflessen volgen bij Cultuurplein Noord Veluwe als u uw kind aanmeldt voor 1 september.

Workshop Heerderlijk Festival
Wie blaast de langste toooooooooooon