Geslaagd voorjaarsconcert

Na een lange periode klonken er weer fanfareklanken op de zaterdagavond door de Rabozaal van De Heerd. Op 2 april vond namelijk het voorjaarsconcert van Soli Deo Gloria Heerde plaats. Tijdens deze avond heeft de hele vereniging zich gepresenteerd aan het publiek. Het A-orkest opende de avond. Daarna was het tijd voor de jongste leden van de vereniging. Het opleidingsorkest, onder leiding van Niels Lammers, was daarna aan de beurt. Dat werd gevolgd door de blokfluitgroep, onder leiding van Aliet van der Maten. Het thema van het concert was “colorful comeback”. Alle geledingen van de vereniging hadden muziekstukken die met dit thema te maken hadden. Na de pauze was het weer tijd voor het A-orkest en de avond werd geëindigd met All things under the sun, samen met het opleidingsorkest.
Foto: Ben van Damme