Nieuwe dirigent malletband

Vanaf dit seizoen heeft de malletband een nieuwe dirigent.

Na het voorjaarsconcert heeft Gerko aangegeven te stoppen met de Malletband van SDG. Na 15 jaar dienst vond hij dat het tijd werd om het (dirigeer)stokje over te dragen aan iemand anders. Gerko heeft in de afgelopen jaren de drumband omgeturnd naar een Malletband. In deze formatie hebben we meegedaan aan een festival en werd de derde prijs behaald. Gerko heeft de afgelopen 15 jaar een groot aantal leerlingen opgeleid tot (melodisch) slagwerker. Daar zijn we als vereniging natuurlijk heel blij mee. Gerko blijft de slagwerkopleidingen voor Soli Deo Gloria verzorgen.

Recent is Jan van Putten als slagwerkdirigent verbonden aan  de Malletband Soli Deo Gloria. Lees hier de biografie van Jan.

Jan van Putten: Momenteel werk ik samen met deze enthousiaste groep mensen aan een mooi programma voor het voorjaarconcert 2018. Belangrijk vind ik, dat plezier in het muziek maken centraal staat! En het mooie is dat een ieder talenten krijgt van God, wij mogen die gebruiken om muziek te maken. Ik hoop samen met jullie een mooie tijd te beleven!

Dan rest ons te zeggen ……. Soli Deo Gloria! 

Met vriendelijk groeten Jan