Christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria is een bruisende vereniging met meer dan 60 leden. De leeftijd van de leden varieert van 6 tot 80 jaar. De muziekvereniging bestaat uit een A-orkest, Opleidingsorkest en de Blokfluitgroep.

Als muziekvereniging presenteren wij ons diverse keren per jaar. Denk hierbij aan concerten en festivals, maar ook de diverse optochten als lampionoptocht, wandelvierdaagse, intocht Sinterklaas etc. mogen niet worden vergeten. Daarnaast verleent SDG regelmatig haar medewerking aan de kerkdiensten in de gemeente Heerde en andere, voor de gemeenschap, belangrijke evenementen.

Om in de toekomst de muziekvereniging op peil te houden is geld nodig, veel geld. Wij ontvangen als vereniging subsidie van de gemeente en zijn er fondsen waar we een bijdrage kunnen aanvragen. Toch merken wij dat het elk jaar moeilijker wordt om de begroting sluitend te krijgen. Daarom doen wij een beroep op de ondernemers in de gemeente Heerde en daarbuiten die muziek een warm hart toedragen.

U kunt de Muziekvereniging sponsoren door lid te worden

van onze:  Club van 50  of  Club van 100

In deze economisch wat “moeilijke” tijd mogen en willen wij u niet vragen om ons te sponsoren voor grote bedragen. Natuurlijk is € 50,- of € 100,- een aanzienlijk bedrag maar we hopen dat u dit over heeft voor onze prachtige vereniging.

Het is ook mogelijk om éénmalig een donatie te doen zonder verdere jaarlijkse verplichtingen!

Waaraan besteedt SDG dit geld:

* Aanschaf nieuwe blaasinstrumenten en slagwerk. (voor uw informatie een nieuwe trompet kost al snel € 2.500,- en een nieuwe bas zelfs € 8.000,-)

* Opleiding (jeugd)leden.

* Bekostigen van activiteiten voor de jeugd

* Aanschaf bladmuziek


Wat biedt Soli Deo Gloria haar Club van 100 leden:

* SDG-muziekpas ( gratis entree voor 2 personen bij activiteiten van SDG zoals concerten etc.)

* U ontvangt 2 keer per jaar het contactblad “Klankbode” van SDG

* Vermelding bedrijfsnaam op de internetsite van SDG

* Link naar uw eigen internetsite

* Gratis kleuren advertentie in het contactblad “Klankbode” van SDG (2x per jaar,1/4 pagina A4, oplage 350)

* Bedrijfsnaam zichtbaar opgesteld bij concerten en andere activiteiten


Wat biedt Soli Deo Gloria haar Club van 50 leden:

* SDG-muziekpas ( gratis entree voor 2 personen bij activiteiten van SDG zoals concerten etc)

* U ontvangt 2 keer per jaar het contactblad “Klankbode” van SDG

* Vermelding bedrijfsnaam op de internetsite van SDG

* Gratis kleuren advertentie in het contactblad “Klankbode” van SDG (2x per jaar,1/8 pagina A4, oplage 350)

Wij beseffen dat u regelmatig gevraagd wordt om diverse verenigingen financieel te steunen. Toch hopen wij dat u de mogelijkheid om Christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria te sponsoren serieus zult overwegen.

SDG hoopt dat u enthousiast geworden bent om de muziekvereniging te sponsoren. Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de sponsorcommissie via ons contactformulier

sponsor-worden