Soli Deo Gloria ontvangt muziekstuk

Op 5 juni 2021 waren Wim en Neeltje Sterken 40 jaar getrouwd. Ter gelegenheid daarvan heeft Soli Deo Gloria Heerde, waar Wim trombonist is, een serenade gebracht bij hen thuis. Afgelopen week heeft Wim ter gelegenheid van dit jubileum een cadeau geschonken aan de vereniging, namelijk het muziekwerk Praise! van Thom Zigterman.

Dit werk is geschreven op het verzoek van het Gelders Fanfare Orkest voor de bewoners van Stichting Philadelphia. Ieder jaar verzorgt het Gelders Fanfare Orkest namelijk een concert voor de bewoners van Stichting Philadelphia en hun ouders en begeleiders. Het stuk bevat verschillende stijlen, zoals rumba, swing, reggae en rock en is een medley, bestaande uit de volgende liederen: Kom bij ons, o Heer (Kumbaya), Lees je Bijbel, ‘k Stel mijn vertrouwen, Dit is de dag en Een rivier vol van vrede. De muzikanten van Soli Deo Gloria zijn heel erg blij met dit cadeau en kijken er naar uit om dit werk te gaan spelen.

Momenteel is ook nog steeds de potgrond- en compostactie bezig en u kunt nog tot 1 maart uw bestelling doorgeven. De opbrengst is bestemd voor de jeugdopleiding en instrumenten. U kunt de volgende producten bestellen: potgrond, zakken van 40 liter voor € 5,50 per stuk. Tuinturf, zakken van 40 liter voor € 7,00 per stuk. Vivimus Humplus, zakken van 40 liter voor € 10,00 per stuk en Koemest Kruimel, zakken van 10 kg voor € 11,00 per stuk. Dit wordt gratis bij u thuisbezorgd. U kunt uw bestelling online doorgeven op www.compostactieheerde.nl. Als het niet mogelijk is om online te bestellen, kunt u telefonisch contact opnemen met Roelof (0578 69 5618) of Evert (0578 69 3615). Alle bestellingen worden op zaterdag 11 maart 2023 gratis bij u thuisbezorgd in Heerde en Wapenveld.

Op de foto: voorzitter Gerrit Heuver neemt het cadeau van Wim Sterken in ontvangst.