Geslaagd buitenconcert van Soli Deo Gloria Heerde

Op maandagavond 14 juli heeft Soli Deo Gloria Heerde het seizoen afgesloten met een buitenconcert. Dit was het eerste optreden na 1,5 jaar van het A-orkest, onder leiding van Marten van der Wal. Het opleidingsorkest van Soli Deo Gloria Heerde heeft voorafgaande aan het optreden van het A-orkest van zich laten horen tijdens het buitenconcert. De jonge leden, onder leiding van Niels Lammers, hadden een mooi programma ingestudeerd. 

Afgelopen jaar kon er een poos niet gerepeteerd worden, maar de digitale middelen zorgden ervoor dat er quizzen gehouden konden worden en er door de jonge muzikanten vanuit huis een stay at home cha cha is opgenomen. De stay at home cha cha is te beluisteren op ons YouTubekanaal. Na de zomervakantie, op 30 augustus, hervatten het A-orkest, het opleidingsorkest en de blokfluitgroep de repetities.